Muutamaan päivään tässä ei nyt ole mitään tullut kirjoiteltua,iha vain siitä syystä ettei ole ollut aikaa. Viimeinen koulupäivä oli tänään,huomenna edessä vielä todistusten jako. Mitenkään ihmeellistä tämä ei minulle nyt ole,kun vasta kahdeksannelta pääsen. Yhdeksännen luokan kevätjuhliin panostan sitten hiukan enemmän. Apua. Tajusin vasta nyt, etten vieläkään tiedä mitä pistän huomenna päälleni! Kevätjuhlien lisäksi huomenna on myös perhetutun ylioppilasjuhlat,ja sinnekin pitäisi pukeutua. Paniikki iskee pikkuhiljaa.Mutta tottahan toki minulla on ollut hyvä syy jättää asiat näin viimetinkaan. Kissani nimittäin sai tänään ensimmäisen pentunsa klo 19.22 ja lisää on tulossa. Iltapäivästä asti on ollut huomattavissa että pentujen maailmaan tulo lähestyy,kun on kissa ollut niin huomionkipeä ja rauhaton,eikä ulos ole suostunut menemään. Lisää pentuja on vielä tulossa,pitää nyt vähän katsoa noiden perään ja huolehtia että kaikki saavat syödäkseen.

Ja muuten,kun tuossa jokuaika sitten kyselin tuosta hiustenleikkuusta niin nyt se on tehty.Pituutta lähti n.20 cm,mutta luonnollinen väri (blondi) säilyi. Eivät nyt kovin lyhyet ole,mutta onhan tässä totuttelemista,kun aina ennen ollut reilusti pidemmät. Uudesta tyylistä pidän kovasti, helppo ja nätti.

Taas muuten kävin shoppailemassa, Helsingin itäkeskuksessa sekä oman kaupungin keskustassa.Mukaan tarttui Glitteristä pieni kasa koruja,lehti (teenvogue),sekä uusi kangaskassi. Kuvia lisäilen kunhan kamera on toimintakunnossa. tiedän,aikaisempiakaan en ole vielä ehtinyt kuvata..

Ja lopuksi vielä ilmoitus asiaa. Eli minulla on ripari 3.-10.6. joten sillä aikaa ei uusia postauksia tulla näkemään.