591571.jpg

Taas pieni tauko ollut näissä postauksissa, mutta selityksiähän minulta löytyy. Ajattelin kuitenkin siirtyä heti eteenpäin,enkä jäädä jumittamaan tälläiseen pikkuseikkaan.

Voisin tähän alkuun puuttua muutamiin aiempiin postauksiini. Tuossa joku aika sitten kerroin ystävästäni joka sairastaa anoreksiaa. Kyseisen tytön tilanne on pahentunut hieman ja tyttö on nyt sairaalassa. Viikonloppuna käydään parin kaverin kanssa siellä. Tämän nyt kerroin, jos jotakuta kiinnostaa. Lisää voin kertoa tulevaisuudessa,jos jotain merkittävää tapahtuu. Toinen asia,josta piti mainita on tuo trampoliini. Suosittelen todellakin, ihan hyvää ja hauskaa liikuntaa. Tietysti jos tyylikkyyttään ajattelee ensisijaisesti,niin lenkkeily saattaa olla parempi vaihtoehto. Jos suunnittelet pomppimaan lähtöä ja haluat kuitenkin olla ei-niin-räjähtänyt niin kannattaa panostaa muuhun kuin hiuksiin,sillä trampoliini on usein sen verran sähköinen että hiukset sojottavat jokaiseen ilmansuuntaan hetkessä.

Taisin jo aiemmin mainitakin (?) lähteväni muutamaksi päiväksi Tampereelle. Koska kyseessä oli koulumme tukareiden ja oppilaskunnan retki,ei aikaa shoppailulle oikein jäänyt. Joksikin aikaa ehdimme kuitenkin kaupungille seikkailemaan,ja kotiin tuli mukana  kaksi t-paitaa,ja kaulakoru. Loput rahat saan melko varmasti tuhlattua lauantaina,kun lähdemme kavereiden kanssa Lappeenrantaan. Lisäksi tekisi kovasti mieli tilata kuudes Gossipgirl kirja netistä,englanninkielisenä. Sain nimittäin muutama päivä sitten viidennen kirjan luettua. Ja olen pahasti koukussa.