651469.jpg

Nyt on kesäloma minunkin osaltani alkanut. Viimeviikkoinen ripari oli jotain niin ihanaa, olisin voinut jäädä pitemmäksikin aikaa. Tulee ihan mieletön ikävä sitä jengiä, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Eiliset juhlatkin menivät hienosti,rahaa sain 340 euroa jonka lisäksi vielä koruja,astioita,kirjoja ja kukkia. Ja tietenkin ristin, Kalevalan Illusionin. Valokuviakin käytiin ottamassa (sen lisäksi että sukulaisten kanssa piti olla kuvissa) ja illalla vielä ripariporukoiden kanssa kulmille pyörimään. Illalla ei tosin ollut koko porukka paikalla,vain "pieni" riparilaisista ja isosista koostuva valiojoukko. Ja kivaahan meillä tietysti oli.  

Juhlissa meillä oli ihan oikeata ruokaa,ja tietysti kaikenlaista makeaa. Vieraita ei kovin paljoa ollut,koska kaikki sukulaiset asuvat muualla suomessa ja sieltä sitten on jonkun verran matkaa tänne. Juhlissa minulla oli päälläni hopeanharmaa mekko,jolla oli  pituutta hieman yli polvien. Kenkinä sellaiset sirot korkkarit,joissa 8 cm korko. Loppupäivästä alkoi kyllä jaloissa tuntua. Hiukset olivat kiharrettu ja jätetty auki.

Pakko myöntää,että minustakin taitaa olla tulossa seurakuntanuori (enemmän tai vähemmän). Vaikka toisaalta, sitähän minä olen ollut koko pienen ikäni. Aina seurakunnanleireillä tai kerhoissa mukana. Syksyllä sitten isoskoulutukseen ja nyt kesällä peli ja saunailtoihin. Ainakin tänä keskiviikkona menen,ihan vain siitä ilosta että pääsen moikkaamaan kavereitani, joilla ripari alkoi eilen.

651444.jpg

Ohops,tästä postauksesta tulikin täysin riparipainotteinen,mutta menköön nyt sitten näin. Lukekoon ketä kiinnostaa.