Viikonloppuriparista on nyt sitten selvitty kunnialla, ja nyt jäädään odottelemaan kesäloman alkua ja sitä ihan oikeaa rippileiriä. Mekko minulla jo on, mutta uudet kengät olisi välttämättä hankittava. Pikkusiskolle ostettiin lauantaina ihanat hopeiset ballerinat mitkä olisivaat olleet täydelliset,mutta samanlaisia ei viitsi oikein ostaa,e ikä lainatakkaan voi, siskolla kun sattuu olemaan kolme numeroa isompi jalka...

Huomasin muuten että olen alkanut pitää mekoista entistä enemmän. Aiemmin se oli vain pakko laittaa juhliin ja muihin "hienompiin" tilaisuuksiin,mutta nyt (varsinkin kun kesä tulee) aion alkaa käyttää mekkoja ja hameita ihan arkenakin. Jostain syystä olen vain totaalisen ihastunut tähän tulevaan mekkokauteen, tiedä sitten miksi. Nyt vain pitäisi jostain löytää nättejä,ja mielellään edullisia mekkoja käytettäviksi.

Nyt tälläkin tytöllä on mahdollisuus kohottaa kuntoa ja tasapainoa ja vaikka mitä muuta,helposti ja hauskasti. Vanhemmat nimittäin ostivat meille tänään jättitrampoliinin.Onhan sitä väitetty että 15 min trampalla vastaa puolentunnin juoksulenkkiä,ja minä aion todellakin testata onko tämä väite totta.