544400.jpg

Joku saattoikin jo huomata että blogini ulkoasu on hieman muuttunut. Itsetehtyhän tämä ei (valitettavasti) ole, sillä omat yritykset sivupohjaksi eivät jostain syystä toimineet sitten milläään. Nappasin tämän mukaani Tuuliviiriltä. Linkin löytää tuolta ensimmäisestä kirjoituksestani.

Sain viimein käsiini viidennen Gossip Girl kirjan (I like it like that),tosin englanninkielisenä. Jonkun verran olen jo ehtinyt lukemaankin,ja voin sanoa että pidän kovasti tästäkin kirjasta. Suomenkielisen version haluavat ihmiset saavat odotella vielä toukokuuhun,jolloin kirjan on määrä ilmestyä. Aiemmista kirjoista en oikeastaan osaa nimetä suosikkiani,mutta ehkä te osaatte ja haluatte kertoa niistä minullekin. Myös muuta tälläistä hömppää olisi mukava lukea,joten suosituksia otetaan mielellään vastaan.

Vielä muutama päivä syntymäpäiviini ja mopokorttikokeeseen. Toivottavasti menee heti ensimmäisellä yrityksellä läpi. Ajotaitoni tosin eivät ole erityisen hyvät, viimeksi hetki sitten päädyin nurin skootterini alle ja nyt parhaat farkkuni ovat totaalisen vihreät. Näin meillä.