608387.jpg

Kuten kaikki Preciousgirl-blogin lukijat jo varmasti tietävät, on Gossipgirl kirjasarjasta tekeillä tv-sarja. Sarjan tekeminen on aloitettu Amerikassa vasta tämän vuoden puolella,saanemme odotella vielä piiitkän aikaa ennen  sarjan rantautumista suomeen. Jos jotakuta kiinnostaa lukea lisää ja nähdä kuvia,niin käykääpä vilkaisemassa Preciousgirlin blogista. Itse olen liian laiska kirjoittamaan asioita jotka joku toinen on jo tehnyt.

Jotkut onnelliset ovat tälläkin hetkellä elokuvateattereissa katsomassa Pirates of the Caribbeanin kolmatta osaa,joka tuli tänään maailman ensi-iltaan. Kerrankin joku elokuva tulee tähänkin tuppukylään ajoissa,eikä tarvitse odotella montaa kuukautta. Itse todennäköisesti kyseisen elokuvan käyn katsomassa huomenissa.Muuten olisin jo tänään käynyt,mutta jouduin tulevien seiskaluokkien vanhempainiltaan..

Lisäksi odotan innolla myös Ocean´s 13 elokuvaa. Noista kolmesta oceanista tosin vain ensimmäisen olen nähnyt,ja twelven vuokraan tässä joku päivä. Elokuvateatteriin en välttämättä Shrek 3 lähde katsomaan,mutta eiköhän sekin tule nähtyä tässä joku päivä. Huomasitte kai, että olen jokseenkin innokas elokuvien katselija? Täytyy myöntää, jos tv:sta tulee samanaikaisesti joku suosikki tv-sarjoistani ja kiinnostava/hyvä elokuva, niin elokuvahan se siinä voittaa. Ja ainahan noita sarjoja voi nauhoittaa.

Ja taisitte taas huomata ulkoasun vaihtuneen. Vähän pirtämmän värinen kuin edellinen. Ja kuvaa hyvin minua ja sisälläni asustelevaa pientä prinsessaa. Joku päivä otankin urakakseni kuvata kaikki suhteellisen tuoreet ostokseni ja esitellä ne sitten teille.