521939.jpg

Jos joku pyytäisi sinua luettelemaan mahdollisimman montaa kuuluisaa muotisuunnittelijaa, niin etkö osaisi kertoa ainakin yhden? Kukapa ei olisi huomannut lehtien sivuilla,netissä,ihmisten puheissa näiden suunnitelijoiden nimiä. No,vaikkette pystyisi nimeämään suunnitelijoita,voisitte nimetä muotialan yrityksiä. Niitä ei yksinkertaisesti pääse pakoon (vaikka enpä minä ainakaan edes tahtoisi). Päätin kuitenkin tehdä pikakertauksen muutamista suosikeistani.

Aloitetaan vaikkapa kengistä. Moniko tyttö ei huolisi kenkäkaappiinsa Manolo Blahnikin tai Jimmy Choon suunnitelemaa kenkäparia. Erityisesti olen tällä hetkellä ihastunut Jimmy Choon kenkiin. Valitettavasti edellämainittujen kengät ovat hieman kalliinpuoleisia (Manolot, n.600 euroa pari). Jos tyytyy kuitenkin halvempaan,niin kauniita peruskenkiä löytää esimerkiksi Marco Tozzin mallistosta. Joku saattoikin huomata että pidän paljon koroista. Erityisesti stilettikorot ovat mielestäni kauniit. Olen vasta jonkunaikaa sitten löytänyt tieni Peep toe kenkien maailmaan,ja nyt olen täysin rakastynyt kyseisen mallin kenkiin.

Siirrytäänpä sitten alusvaatteisiin. Victoria´s Secret on yksi maailman tunnetuimmista alusvaatemerkeistä. Ja pakko myöntää että haluaisin joskus päästä vierailemaan kyseisen merkin liikkeessä. Ja kuten jokainen muotifriikki, tahtoisin ehdottomasti päästä joskus Victoria´s Secretin muotinäytökseen. Jos kuitenkaan ei ole mahdollisuuksia päästä tämän merkin liikkeisiin, löytyy maailmalta muitakin alusvaateliikkeitä.

Ja sitten vaatteisiin. Erittäin paljon pidän Chloén vaatteista ja laukuista. Myös Juicy Couturelta löytyy ihania vaatteita. Jos kaipaa hieman sporttisempia vaatteita ja laukkuja,niin suosittelen vilkaisemaan Puman valikoimia. Kuten suurinosa edellämainituistakin,myös näiden vaatteiden hinnat saattavat olla pilvissä. Täytyy myöntää etten itse omista paljon mitään merkkituotteita,mutta ainahan sitä saa ihastella,ja kertoa mistä pitää. Koska kuitenkaan kaikilla ei ole varaa kalliisiin merkkituotteisiin,niin kiittäkäämme onneamme että on myös ihan perusvaatekauppoja, joiden hinnat eivät rasita kukkaroa yhtä paljon kun yllämainitut ihanuudet. Mutta nyt,minä olen kertonut omat mielipiteeni (joita varmasti tulette kuulemaan lisää) on teidän vuoronne kertoa mistä te pidätte.