580290.jpg

Minun osaltani tämä päivä on ollut todella hyvä. Muutama tunti koulua, hoitoponini varsoi eilisiltana, hyvät numerot kokeista joiden kuvittelin menevän huonosti, sekä sain kummilta rahaa. Raha tuli tarpeeseen, sillä lähden muutamien kavereiden kanssa maanantaiksi ja tiistaiksi Tampereelle, joten shoppailuun tarvitaankin rahaa. Ensi viikko täynnä kokeita,jokaikinen päivä jotakin. Pitänee yrittää selvitä siitäkin hengissä.

Tampereelta voisi yrittää metsästää rippijuhliin kenkiäkin. Kohta pitäisi alkaa miettiä kevä-ja rippijuhliinkin vaatteita ja kampausta. Ideoita ei oikein nyt ole,voisin kohta netistä yrittää jotain etsiä. Myös vinkkejä saa kertoa,ne otetaan mielihyvin vastaan! Olen muuten bongannut kaupoista muutamia ihania mekkoja/tunikoja,mutta miksi niiden täytyy olla niin kalliita että tällä budjetilla jäävät vain haaveeksi?!

Muistakaahan että sunnuntaina on äitienpäivä, äidille keitätte kiltisti kahvit ja leivotte kakut.Eikä lahjaakaan saa unohtaa! Lisäksi lauantaina monet meistä seuraavat euroviisuja,jotka suomi ensikertaa järjestää.Miten mahtaa suomen edustaja Hanna Pakarinen pärjätä? Ja tuleehan lauantaina suomi-venäjä jääkiekko ottelukin,jos jotakuta kiinnostaa. Ainakin viikonlopuksi on tarpeeksi ohjelmaa luvassa.