Flunssassa kotona. Koulussa käväisin vain äidinkielen kokeen tekemässä ettei pahimmalle koeviikolle enää enempää kokeita keräänny, ja sitten takaisin kotiin. Tämä päivä on kulunut lähinnä koneella, ja valokuvatessa vaatekomeroni sisältöä. Näissä kuvissa on nyt muutamia suosikki kenkiäni ja laukkujani.Pahoittelen kuvien huonoa laatua.

560982.jpg560988.jpg560990.jpg                                          560995.jpg561000.jpg560992.jpg

Tarvitsisin taas paljon uutta tavaraa. Rippijuhliin olisi ehdottomasti saatava uudet kengät ja laukku,sillä yksikään nykyisistä ei sovi hopeanharmaaseen mekkooni (kuvan laitan jokupäivä). Lisäksi ne bikinit odottavat edelleen kaupassa,josta ne pitäisi käydä hakemassa ennen kuin kokoni on loppu. Jostain pitäisi myös saada muutamat caprit,kangashousut sekä paitoja. Ja jos oikein ruvetaan tavoittelemaan täydellisyyttä, ei muutama bikinien sävyyn sopiva pyyhekään olisi pahitteeksi. Eikä rantakassi,joka olisi niin tilava että kaikki tarvittava mahtuisi mukaan. Tämän kaiken lisäksi olisi vielä kosmetiikkaa jota pitäisi kesäksi hankkia. Vedenkestävä ripsiväri on jo hankittu ja hyväksi havaittu (Nivean volume impact waterproof). Jos joku sattuisi omaamaan kokemusta tuosta Lórealin uudesta mineraalimeikkivoiteesta, niin olisin kiitollinen jos viitsisitte kertoa mielipiteenne siitä. Kynsilakkaakin pitäisi hankkia taas uutta, huomasin eilen että kaapista löytyy pelkkiä jämiä. Myös uutta huulikiiltoa ja aurinkopuuteria metsästän. Näiden kaikkien lisäksi kaipaisin uusia asusteita. Asusteet eivät ehkä ihan niin mustahave,mutta olisi kiva saada niitäkin. Kampaajallakin pitäisi käydä,mutta minulla ei ole hajuakaan mitä hiuksilleni tekisin. Ahdistavaa, kun kaikki kaatuu tällä tavalla kerralla niskaan. Ja tietysti juuri silloin kun rahaa ei ole yhtään.

Nyt kun oma osuuteni uusien tuotteideen listauksen ja rahapulavalituksen jälkeen on hoidettu, voisitte te vuorostanne kertoa mitä tarvitsisitte/tahtoisitte.